Top

Even voorstellen...

Leer ons een beetje kennen! We stellen je graag voor aan een aantal van de mensen uit het altijd gezellige ViaTim-team.

Leuke dingen doen...

We doen regelmatig leuke dingen met ons top team. Zoals hard werken, presteren, zweten, overleggen, bellen, mailen, mooie plannen maken en deze ook gelijk uitvoeren…. Maar eigenlijk heb ik het idee dat dit stukje ergens anders over moet gaan. Oww ja! Leuke dingen buiten het werk doen we zeker ook.

Klik hier en check de foto’s van onze meest recente avontuurlijke activiteiten.

Je nieuwe collega's

Michiel Nieuwkerk: Oprichter ViaTim

“Het team
Het resultaat”

“Een leuk team die elke week een stap voorwaarts zet met: meer ViaTim Punten, meer pakketten, meer diensten en een beter proces.“

Robby van Eekeren: Marketeer

“Wat het werken bij ViaTim zo leuk maakt? Dat er elke dag een verse uitdaging is. Ons concept bestaat nog niet en alles is dus nieuw. Je bent hier niet het wiel opnieuw aan het uitvinden, maar stelt jezelf de vraag of het wiel wel de goede oplossing is!”

Nick Verhagen: Pakketmeester

“Niets staat vast en dat betekent dat je over elk onderdeel van je werk na mag denken en meebeslissen over de beste invulling of werkwijze. Door het werken in een klein team wordt je bij alle processen betrokken en heb je veel invloed in de bedrijfsvoering. Het is altijd erg leuk om met verschillende collega’s over dagelijkse uitdagingen te sparren!”

Jim van de Bosch: Assistent Pakketmeester

Bas Polkerman: ViaVerbinder Buitendienst

“Je zou beter kunnen vragen wat niet leuk is om bij ViaTim te werken, dan ben je sneller klaar ;-). Wat voor mij persoonlijk erg meetelt is dat je een daadwerkelijk constructief onderdeel van deze zeer innovatieve startup. Dat houdt in dat je je ervaringen van eerdere werkgevers goed kwijt kunt in ViaTim. Al gaat het om accountmanagement werkzaamheden, marketing input leveren, binnendienst werkzaamheden en structurele processen voorstellen en implementeren, het kan gewoon allemaal!”

Ryan In ‘t Veld: Marketeer

“Het werken bij een innovatieve start-up maakt dat je echt meters kunt maken, je hebt een duidelijke vinger in de pap met betrekking tot de resultaten. Daarbij krijg ik een grote verantwoordelijkheid en kan ik ook echt mee pionieren.

“Innovatief ondernemen met een creatieve invalshoek”

Mocht je mij interviewen dan gebruik ik wederom mijn welbekende quote:

“ het loopt als een tierelier!”

Joeri Wagner: Developer

“Hard werken, veel lachen en enorm veel leren. Wat de werkomgeving van ViaTim zo uniek maakt is dat je meer bent dan een tandwiel in een grote machine. Je wordt integraal betrokken bij alle belangrijke onderwerpen waarover moet worden nagedacht. Je bent onderdeel van een enorm leuk team waar je goed mee kan sparren om samen een gezamenlijk doel te bereiken: Het realiseren van de visie van ViaTim.”

Niels van Rijn: Developer

Lars Broer: Developer

“Wat het werk bij ViaTim zo leuk maakt is dat je iedere dag opnieuw in aanraking komt met de mensen waar je hard voor aan het werkt. De glimlach op het gezicht van de klant/eindgebruiker die je iedere dag weer ziet verveelt nooit!”

Roy Sijnesael: Developer

Geoffrey Westbroek: Developer

“Hard werken veel leren,
Meer geleerd dan van beren.
Gezellig team
Even grappig als A-Team.
Leuk team, snel groeien,
Net als een bloem zien bloeien.
Dat was een referentie naar jungle book,
Ben jij gemotiveerd dan ben jij wie ik zoek!”