Top

Accountmanager | Buitendienst Medewerker ViaTim Pakketpunten

Waarom is dit de job voor jou?

 • De kans om een echte bijdrage te leveren aan een innovatieve scale-up
 • Je krijgt je eigen wagen waar je Nederland mee door mag crossen!
 • Veel vrijheid om je dag in te delen

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet

“Als accountmanager bel ik en ga ik langs bij enthousiaste mensen die zich hebben aangemeld om ViaTim pakketpunt te worden. Deze punten nemen voor hun wijk pakketjes aan en maken zo het leven een stukje leuker en gemakkelijker. Samen met mijn collega’s ga ik er voor zorgen dat elke wijk een ViaTim Punt krijgt.”

Wat je écht doet

 • Het bellen en screenen van mensen die zich hebben aangemeld om ViaTim Punt te worden
 • Als Buitendienst Medewerker ga je op huisbezoek bij potentiële ViaTim Punten
 • Duidelijke uitleg geven over het worden van een ViaTim Punt
 • Tijdens de gesprekken beslissen of iemand ook echt geschikt is om ViaTim Punt te worden
 • Samen met de ViaTim Punten zorgen dat wij uitmuntende service leveren
 • Samen met je collega’s zorgen voor zoveel mogelijk ViaTim Punten

Hoe ga jij dit allemaal aanpakken?

 • Door jouw interesse in mensen voelen mensen zich bij jou op hun gemak en begrijp jij hen en hun drijfveren
 • Met jouw uitnodigende voorkomen en mensenkennis weet jij het hart van de geselecteerde ViaTim Punten te winnen.
 • Uitleggen en kennis delen zit in jouw bloed. Met een goed ingestudeerd verhaal leg jij de ViaTim Punten uit, wat er van ze verwacht wordt en hoe ze moeten werken

Wat vragen wij van jou?

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ontspannen en vrolijk voorkomen
 • Een eigen mening
 • Doorzettingsvermogen
 • Oplossingsgericht
 • Beschikt over rijbewijs B

Wat heeft ViaTim jou te bieden?

 • Om en nabij € 2.000 bruto per maand
 • Ervaring met het werken binnen een gestructureerd team
 • Een jong, gezellig en innovatief bedrijf
 • De kans om een echte bijdrage te leveren aan het succes van ViaTim
 • Een informeel bedrijf dat elke dag verbeterd
 • Gezellige collega’s 😊
 • Teamuitjes
 • De mogelijkheid om vaak je eigen werklocatie te kiezen

Maar.. wie is nou die Tim?

Om eerlijk te zijn is er niemand die Tim heet bij ViaTim. ViaTim is de naam van een jong en innovatief bedrijf die zich met hart en ziel inzet om de wijk, waarin jij leeft, een stuk gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken.

Dit doet ViaTim door het opstarten van ViaTim Punten in de wijk, waar verschillende diensten aangeboden kunnen worden. Op dit moment heeft ViaTim zijn nagels gezet in het ontvangen en bezorgen van pakketten. ViaTim Punten ontvangen pakketten vanuit verschillende bronnen voor hun wijkgenoten. Deze pakketten worden door het ViaTim Punt thuisbezorgd of kunnen daar later afgehaald worden. Zo is iedereen blij!

Het werken binnen onze logistieke startup is perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt. Je moet letterlijk het wiel opnieuw uitvinden of je zelf eens goed afvragen of een wiel wel de juiste oplossing is. Doordat we ons op onontgonnen terrein begeven wordt er veel gevraagd van je kennis en bedenk je constant nieuwe oplossingen. Maar met bloed, zweet, tranen en veel leuke momenten met alle collega’s staan we binnen de kortste keren aan de top van de pakketbranche.

De indeling van jouw dag zal er ongeveer zo uitzien

Na een lekker ontbijt spring jij, samen met je laptop en mobieltje in de auto. Je zet lekker hard de muziek aan en rijdt naar kantoor. Vanmiddag heb je wat afspraken, maar nu moet je eerst wat dingen op kantoor afhandelen.

Op kantoor check je eerst je mail en doe je wat belletjes. Om tien uur is het wekelijkse overleg. Je moet dus nog even snel zorgen dat je weet wat je ook alweer moest bespreken en dat je metingen up-to-date zijn. Het overleg loopt soepel en alles zit weer lekker in de lift. Enthousiast kom je uit de vergadering om de rest van de dag aan te vliegen.
Het is tijd om naar je afspraak bij een potentieel nieuw ViaTim Punt te gaan. Na een poosje, helemaal schor van het meezingen met je favoriete liedje, arriveer jij bij het adres. Je pakt je spulletjes en belt aan. De deur gaat langzaam open en daar staat een vrolijke dame, die je vriendelijk begroet en vraagt om binnen te komen. Je kijkt rond en denkt “is dit een ViaTim Punt waar ik mijn pakketje zou willen afhalen?”.

De koffie en een lekker koekje staan al voor je klaar. Je zet je laptop aan, opent de presentatie, eet rustig je mond leeg en begint met je verhaal. Aan het einde van de presentatie, kijkt de dame je met een vrolijk gezicht aan en laat weten nog steeds interesse te hebben om een ViaTim Punt te worden. Samen nemen jullie een vragenlijst door en noteer jij de laatste gegevens. Het gesprek zit erop, je neemt afscheid en springt je auto weer in. Je laat via het crm-systeem weten dat deze dame geschikt is om een ViaTim Punt te worden.

Met een goed gevoel stap jij je auto weer in. Het schiet niet meer op om naar kantoor terug te gaan. Dus ga je lekker naar huis om daar je administratie af te ronden. Zo, weer een productieve dag zit erop!

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve scale-up te werken? Solliciteer dan direct met CV en motivatie! Sollicitaties zonder CV of motivatie nemen wij niet in behandeling. Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616.

Sollicitatieformulier

 • Laat voor onze administratie a.u.b. weten naar welke functie je solliciteert.
 • Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hieronder.

 • Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.

  Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.