Top

Pakketbezorger / koerier / logistiek medewerker (ViaBode)

Voor ViaTim is het realiseren van een hoge klanttevredenheid essentieel. Als ViaBode heb jij een essentieel contactmoment met onze webshops. Daarom zoeken wij zeer gemotiveerde, vrolijke en spontane mensen die de klanten willen verrassen met service, vriendelijkheid en uitstraling. Tijdens je diensten haal je pakketten op bij onze webshops om deze vervolgens verder te verwerken in onze logistieke keten.

ViaTim groeit hard en daarom zijn we naast de routes in de middag recentelijk ook begonnen met enkele avondritten. Om het voor jou en je collega bodes afwisselend te maken en er voor te zorgen dat iedereen alle routes kent, zal je op zowel in de middag en avonduren kunnen worden ingezet. De werktijden liggen voornamelijk in het tijdvak 14:30 – 02:00. Hier kunnen nog wijzigingen in komen afhankelijk van de verdere ontwikkeling van ViaTim. Natuurlijk rekenen wij erop dat jij flexibel bent ingesteld en dat je in piekperiodes zoals rond de feestdagen of door plotselinge wijzigingen langere dagen kan maken. Wij staan voor een uitstekende service naar onze klanten toe en daarom rijden wij tot we klaar zijn.

Op dit moment maken gebruik van twee “meubel bakwagens” met laadklep en voor de kleinere klussen een gesloten bestelbus. Je hebt voor deze wagens geen groot rijbewijs nodig maar, ervaring met het rijden met gesloten wagens en met een wagen met laadklep is zeer gewenst. Naast het rijden zal je ook mee moeten kunnen helpen met het scannen en stapelen van pakketten op pallets en/of rolcontainers

Onze wensen

 • Vrolijke, dynamische en representatieve personen
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam (max. 30 minuten reistijd naar ons DC, Vlaardingweg 62 Rotterdam)
 • Minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs B (dit is een vereiste) (rijbewijs C mag uiteraard ook)
 • Aantoonbare ervaring met het veilig en schadevrij besturen van bestelauto’s
 • Sterk genoeg om pakketten tot 20 kg te tillen
 • Voornamelijk tussen 14:30 uur en 02:00 uur beschikbaar
 • Ook beschikbaar in het weekend.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wij bieden

 • Geld!
 • Een leuke en flexibele baan bij een vrolijke en ambitieuze startup

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve startup te werken? Solliciteer dan direct met CV en motivatie! Sollicitaties zonder CV of motivatie nemen wij niet in behandeling. Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616

Sollicitatieformulier

 • Laat voor onze administratie a.u.b. weten naar welke functie je solliciteert.
 • Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hieronder.

 • Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.

  Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.