Top

Medior Full-Stack Developer

Fulltime – 32-40 uur | Max. €3500,- per maand

Wij zijn trots op wat we qua IT bereikt hebben als startup! We kunnen alle pakketten monitoren, hebben een track&trace systeem, facturatiesystemen, een solide API en werken constant aan onze iOS en Android apps. Ons IT-team heeft zich enorm ingezet om dit eeuwig evoluerende applicatielandschap vorm te geven.

Om dit team uit te breiden zoeken we een extra developer die de uitdaging aan wilt gaan. Binnen het team van drie vaste developers zal jouw invloed bepalend zijn voor de toekomst van het bedrijf.

 

Wat je allemaal doet

 • Je bent deel van een van de kritische schakels binnen ViaTim. Zonder jouw inzet en kennis hebben we binnen de kortste keren een 500.
 • Naast discussiëren en fantaseren over de mogelijkheden ga je ontwikkelen voor de diverse gebruikers die iedere dag de systemen van ViaTim gebruiken. Je ontwikkelt o.a. voor onze mobiele applicaties, web-app en website.
 • Het structureren van je code en samen met je team aan de meest toffe features werken.
 • Je aan de slag met onder andere ons backend, dat gebouwd is met NodeJS en Postgres.
 • Doordat je makkelijk snapt wat het beste werkt voor de interne en externe gebruikers, kan je ook meedenken over de keuzes in de oplossingen die we bedenken. Natuurlijk weet je daarin ook wanneer je feedback aan deze gebruikers moet vragen.

 

Hoe ga jij dit allemaal aanpakken?

 • Als programmeur zie jij nieuwe technieken als mogelijkheden, niet als obstakels. Daarom vind je het niet erg om op de hoogte te blijven van de nieuwste features in de ICT-wereld.
 • Jij ziet kansen en komt met de beste ideeën om onze platformen nog beter te maken
 • Je staat zo dicht bij de eindgebruikers dat je binnen een paar seconden weet of de nieuwe versie van het platform bugs heeft.
 • Samen met het gehele ViaTim-team stel je nieuwe gewenste functionaliteiten op en plan je de loop van de nieuwe projecten.

 

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau en ervaring als developer.
 • Je hebt ervaring met diverse (front-end en back-end) technieken. Voor ons backend systeem schrijven we code in Javascript, gebruiken we PostgreSQL als onze database en maken we ook gebruik van Angular en NodeJS als frameworks. Vervolgens gebruiken we React Native en een beetje Swift om voor Android en iOS apps te ontwikkelen. WordPress blijft dan nog over voor de site die je nu bezoekt.
 • Je hebt ruime ervaring in het werken volgens Scrum, weet wat de voordelen en nadelen zijn.
 • Je hebt een proactieve houding en bent iemand die niet bang is om initiatief te nemen.

 

Wat heeft ViaTim jou te bieden?

 • Euro’s.
 • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.
 • Fundamentele invloed op de toekomst van een super vette startup.
 • Een baan waar je elke dag met de eindgebruikers te maken krijgt.
 • Een informeel bedrijf dat open staat voor verbetering.
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch met het gehele team van iedere afdeling. Zo leer je direct al je collega’s kennen.

 

Maar.. wie is nou die Tim?

Om eerlijk te zijn is er niemand die Tim heet bij ViaTim. ViaTim is de naam van een jong en innovatief bedrijf die zich met hart en ziel inzet om de wijk, waarin jij leeft, een stuk gemakkelijker en efficiënter te maken.

Dit doet ViaTim door het opstarten van ViaTim Punten in de wijk, waar verschillende diensten aangeboden kunnen worden. Op dit moment heeft ViaTim zijn nagels gezet in het ontvangen en bezorgen van pakketten. ViaTim Punten ontvangen pakketten vanuit verschillende bronnen voor hun wijkgenoten. Deze pakketten worden door het ViaTim Punt thuisbezorgd of kunnen daar later afgehaald worden. Zo is iedereen blij!

Het werken binnen onze logistieke startup is perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt. Je moet letterlijk het wiel opnieuw uitvinden of je zelf eens goed afvragen of een wiel wel de juiste oplossing is. Doordat we ons op onontgonnen terrein begeven wordt er veel gevraagd van je kennis en bedenk je constant nieuwe oplossingen. Maar met bloed, zweet, tranen en veel leuke momenten met alle collega’s staan we binnen de kortste keren aan de top van de pakketbranche.

 

De indeling van jouw dag kan er ongeveer zo uitzien

Rond een uur of negen arriveer je op kantoor en je eerste missie van de dag is het zetten van een goede bak koffie. De koffie is gezet en ondertussen sta je samen met je team van ViaCoders klaar voor de daily standup. Jullie bespreken de planning van de dag en de issues van de dag ervoor. Morgen gaat er een nieuwe iteratie van ons verzendplatform live en er moeten nog wat bugs gefixt worden. Iedereen weet wat er verwacht wordt en is klaar om te knallen. Om 12:00 uur moet de huidige versie getest worden en dat gaat krap worden.

Je zit hard te denken, typen en zweten, maar je bent er zeker van dat deze laatste issues snel gefixt zijn. En ja hoor om 10 voor twaalf staat alles klaar om getest te worden door de product owner. Ook zit er iemand van logistiek klaar om jullie nieuwe verbeteringen te testen. Samen met de product owner neem je het testplan nog een keer door en zorgt dat alles voor hem klaar staat. Meer dan een klein schietgebedje kan je nu niet meer doen…..

Je gaat verder met je stories van het volgende project en kijkt af en toe vanuit je ooghoeken naar de product owner. Hij kijkt nog vrolijk dus je hebt het idee dat de test lekker gaat. Toch altijd weer spannend zo’n nieuwe versie uit handen geven om te testen.

Een uurtje later staat de product owner stralend bij jullie bureaus. De nieuwe versie is zonder slag of stoot door het testplan heen gekomen! Wel heeft de product owner tijdens de test nog wat nieuwe ideeën en verbeteringen opgedaan voor de volgende versie. Geduldig noteer je samen met de lead dev al zijn ideeën in het Trello-bord en bespreek je vervolgens de timing van de livegang voor de volgende dag.

Zo dat was het weer voor vandaag. Vroeg naar bed vanavond want morgen is nog spannender. Dan ga je echt live!

 

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve startup te werken? Vul dan het onderstaande formulier in! Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616

Sollicitatieformulier

 • Laat voor onze administratie a.u.b. weten naar welke functie je solliciteert.
 • Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hieronder.

 • Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.

  Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.