Top

Relatiebeheerder ViaTim Punten (ViaVerbinder Buitendienst) – Regio Amersfoort

(Fulltime) (Start januari 2019)

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet

“Ik rijd heel regio Amersfoort door om enthousiaste aanmeldingen meer over ViaTim te vertellen en te zorgen dat elke wijk een ViaTim Punt voor pakketjes krijgt.”

Wat je echt doet

 • Jij gaat mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn om ViaTim Punt te worden bellen en bezoeken. Dit doe je om enerzijds om hen enthousiast te maken, maar ook om beoordelen of iemand geschikt is.
 • Samen met de ViaVerbinder binnendienst en andere collega’s zorgen voor zoveel mogelijk ViaTim Punten binnen jouw regio.

Hoe ga jij dit allemaal aanpakken?

 • Je gaat particulieren die zichtzelf hebben aangemeld omzetten in ViaTim Punten. Je bent een groot deel van je tijd onderweg en bij kandidaat ViaTim Punten.
 • Door jouw gestructureerde aanpak weet je prioriteiten te stellen en onze processen te verbeteren.
 • Met jouw vlotte babbel en presentatie skills weet jij, in geur en kleur, te vertellen wie ViaTim is en zo het hart van de geselecteerde ViaTim Punten te winnen.
 • Je bent een kei in communiceren en weet je collega’s zo te instrueren, dat hij/zij ,zonder problemen, alles verder gereed kan maken voor het opstarten van een ViaTim Punt.
 • Uitleggen en kennis delen zit in jouw bloed. Door middel van een doeltreffende presentatie leg jij de ViaTim Punten uit, wat er van ze verwacht wordt en hoe ze moeten werken met een mobiele applicatie, die speciaal voor hen gemaakt is.
 • Hebben de ViaTim Punten een probleem? Dan sta jij gereed om ze uit te brand te helpen.
 • Opbouwende feedback geven is een belangrijk deel van je werk. Bijsturen en misschien zelfs afscheid nemen is voor jou geen probleem.

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in een commerciële (buitendienst) functie is een grote pré.
 • Je hebt interesse in mensen en naar wat hen beweegt
 • Je bent zelfstandig, zelfsturend en heel gedreven om ViaTim nóg sneller te laten groeien.
 • Ontspannen en vrolijk voorkomen.
 • Beschikt over rijbewijs B.
 • Durft feedback te geven en mensen te corrigeren.

Laat je overtuigen door een van je nieuwe collega’s

Wat heeft ViaTim jou te bieden?

 • Geld.
 • Een kekke ViaTim-auto om gemakkelijk bij de ViaTim Punten te komen.
 • Een flinke uitdaging bij een jong bedrijf waar je veel input kan leveren.
 • Een jong team met een gevarieerde skill set.
 • Een informeel bedrijf dat open staat voor verbetering.

Maar.. wie is nou die Tim?

Om eerlijk te zijn is er niemand die Tim heet bij ViaTim. ViaTim is de naam van een jong en innovatief bedrijf die zich met hart en ziel inzet om de wijk, waarin jij leeft te verbinden en voor de inwoners het leven een stuk gemakkelijker en efficiënter te maken. Dit doet ViaTim door het opstarten van ViaTim Punten in de wijk. Vanuit het ViaTim Punt worden verschillende diensten aangeboden. Op dit moment heeft ViaTim zijn nagels gezet in het ontvangen en bezorgen van pakketten. ViaTim Punten ontvangen pakketten vanuit verschillende bronnen voor hun wijkgenoten. Deze pakketten worden door het ViaTim Punt thuisbezorgd of kunnen daar later afgehaald worden. Zo is iedereen blij!

De indeling van jouw dag zal er ongeveer zo uitzien

Na een lekker ontbijt spring jij, samen met je laptop en mobieltje in de auto. Je bepaalt gelukkig zelf je werktijden. Lekker die flexibiliteit! Natuurlijk heb je je planning wel even afgestemd met de ViaVerbinder binnendienst.

Je zet lekker hard de muziek aan en rijdt naar een potentieel nieuw ViaTim Punt. Dit adres weet jij, omdat jij die dag ervoor van je collega hebt doorgekregen dat jij daar een presentatie moet geven. Na een poosje, helemaal schor van het meezingen met je favoriete liedje, arriveer jij bij het adres. Je pakt je spulletjes en belt aan. De deur gaat langzaam open en daar staat een vrolijke dame, die je vriendelijk begroet en vraagt om binnen te komen. Je kijkt rond en denkt “is dit een ViaTim Punt waar ik mijn pakketje zou willen afhalen?”.

De koffie en een lekker koekje staan al voor je klaar. Je zet je laptop aan, opent de presentatie, eet rustig je mond leeg en begint met je verhaal. Aan het einde van de presentatie, kijkt de dame je met een vrolijk gezicht aan en laat weten nog steeds interesse te hebben om een ViaTim Punt te worden. Samen nemen jullie een vragenlijst door en noteer jij de laatste gegevens. Het gesprek zit erop, je neemt afscheid en springt je auto weer in. Via ons CRM-systeem laat jij het kantoor weten dat deze dame geschikt is om een ViaTim Punt te worden. Met deze gegevens gaan collega’s vervolgens aan de slag, zodat jij straks weer verder kan.

In je agenda zie je dat je, in de buurt, een ViaTim Punt moet gaan leren om met de mobiele applicatie te werken. Het adres voer in op je navigatie en daar ga je weer. Eenmaal aangekomen pak je al je spullen en belt aan. De deur gaat open en je ziet dat het die aardige meneer is, waar je vorige week bent geweest voor de presentatie, met die leuke hond. Je zet je spulletjes klaar en begint met de uitleg van de applicatie. Na de uitleg laat de meneer weten alles te snappen.

Met een goed gevoel stap jij je auto weer in, communiceert deze informatie door aan je collega, en kijkt waar je verder heen moet. Aan het einde van de dag neem jij contact op met een collega en neemt de dag door. Morgen ben je toevallig een keer op kantoor. Dat gebeurt niet vaak, dus kan je het gesprek nu lekker kort houden. Je kijkt naar de tijd; het is 17.26 uur en het is tijd om naar huis te gaan. Je stelt je navigatie in op ‘thuis’ en rijdt rustig naar huis. Zo, weer een productieve dag zit erop!

Long story short

Lijkt het jou leuk om bij een innovatieve startup te werken? Vul dan het onderstaande formulier in! Heb je vragen? Bel ons dan op 010 261 3616

Sollicitatieformulier

 • Laat voor onze administratie a.u.b. weten naar welke functie je solliciteert.
 • Laat ons weten waarom je graag bij ViaTim wilt werken. Heb je een mooie motivatiebrief in Word of PDF? Upload die dan hieronder.

 • Bij het invullen van dit formulier gebruiken wij de ingevulde gegevens om je te kunnen contacteren.

  Hier kan je bekijken hoe wij jouw gegevens verwerken en hoe lang wij deze bewaren.